In de spotlight: Britt

In de spotlight: Britt

Wie: Britt Bolk
Rol: Contractbeheer en Teamlead Sales Support, Elevation Group

‘Daar stond mijn naam ineens op het bioscoop-scherm’

Als je de betekenis opzoekt van ‘MvP’ krijg je: ‘Het is een eretitel die toegekend wordt aan de best-presterende speler van een team’. Binnen Elevation Group reiken we deze prijs dan ook graag uit. Veelal kijken we naar degene die het meest heeft omgezet, maar dat is dit jaar anders: Britt Bolk draagt momenteel deze prestigieuze titel ‘MvP van 2022’. “Ik ben iemand die niet graag in de spotlights staat, maar daar ontkwam ik niet aan.”

Britt begon bij Elevation Partners op 1 april 2021 en is dus precies twee jaar in dienst. Hiervoor werkte onze kersverse MvP als performance medewerker bij een ander bedrijf, waar ze zelfs uitgroeide tot teamlead.

Tegenwoordig bekleedt ze de functie van contract manager & teamlead sales support binnen het team Contractbeheer van Elevation Group en doet dat met veel plezier. Britt is een onmisbare schakel geworden binnen ons groeiende bedrijf en werd door verschillende business managers verkozen tot MvP.

Je bent uitgeroepen tot MvP van 2022! Dat moet een boost geven. Was je verrast?

“Enorm verrast! Tijdens de Kick-Off (eind januari) kreeg ik het ongemerkt toch wel een beetje heet. En ik weet niet waarom, misschien een klein voorgevoel? En ja hoor, bij de bekendmaking van de eerste award stond mijn naam daar ineens heel groot op het bioscoopscherm en begon iedereen in de zaal te klappen en te juichen.”

“Ik zat naast mijn teamgenoot Cherisse in de zaal en terwijl ik mijn naam op het scherm zag staan, sloeg ze mij op mijn arm in haar enthousiasme en zei ze: ‘Je moet nu naar voren lopen!’. Terwijl ik naar voren liep, deed dit wel wat met mij, omdat het je ook nog eens enorm overvalt. Ik ben iemand die niet graag in de spotlights staat, maar daar ontkwam ik dus niet aan.”

Hoe kijk jij naar deze prijs?

“Het moest even landen, maar ik kan nu wel echt zeggen: TROTS! Wat ik al zei, ik hoef niet volledig in de aandacht te staan, maar ik realiseer mij heel goed dat dit een hele grote waardering vanuit het bedrijf is wat ik heb gekregen. Daar ben ik uiteraard enorm blij mee en daarom staat de award op een mooi plekje in ons huis.”

Nu je MvP van Elevation Group bent, geeft dat jou extra motivatie om nóg harder te knallen in 2023?

“Dit geeft enorm veel positieve energie. Of ik door het krijgen van deze award dingen anders ga doen? Dat denk ik niet. Ik ga er altijd al 200% voor. Ik krijg sowieso door het groeien van het bedrijf al erg veel energie, elke dag weer. Als je ziet met welke collega’s ik mag samenwerken die ook één voor één erg gemotiveerd zijn, zitten we met zijn allen al in een goede flow. Ik ga dus gewoon door met keihard werken om ervoor te zorgen dat we elke dag weer groter worden met een bijdrage vanuit mij.”

Hoe kijk je terug op de afgelopen twee jaar binnen Elevation Group?

“Een onwijs leuke, gezellige en vooral leerzame tijd met veel lieve collega’s bij een enorm groeiend bedrijf. Er is veel ruimte om persoonlijk te groeien, je ideeën te delen en het dan ook uiteindelijk daadwerkelijk te mogen uitvoeren en implementeren. Dit wordt ook erg gestimuleerd en daar heb ik enorm veel van geleerd.”

“Doordat ik veel verschillende werkzaamheden heb gehad en naar mij toe heb getrokken, maakte dat mijn werk erg divers en dynamisch. Elke dag was weer een dag dat ik wat geleerd had!”

Wat is het belangrijkst wat je binnen Elevation Group hebt geleerd?

“Doen! Er mogen fouten gemaakt worden en daar leer je dan tegelijkertijd ook heel veel van. Deze vrijheid was er ook en als iets niet uitpakte zoals je van tevoren had bedacht, dan gingen we gewoon weer een andere werkwijze volgen totdat het succesvol was.”

“Ik heb daar echt geleerd als je jezelf wilt ontwikkelen en wilt groeien in een bedrijf dat je dat ook zelf moet doen en er volledig voor moet gaan.”

Elevation Group is enorm aan het groeien. Hoe zou jij een potentiële nieuwe werknemer overtuigen om bij ons te komen werken?

“Ik vind het zelf altijd heel belangrijk dat er ruimte is om naast je werkzaamheden ook persoonlijk te groeien en stappen te maken. Dat is iets wat ik merk wat hier ook mogelijk is en waar ik denk dat je tijdens je werk veel energie uit haalt. Wie wil dat nou niet bij een bedrijf dat ook nog eens enorm groeit! En naast het keihard werken met je collega’s is er ook ruimte voor ontspanning. De gezellige borrels en evenementen wil je niet missen.”

“Keihard werken, hiervoor beloond worden én gezelligheid met je collega’s lijkt mij een perfecte combinatie. Dat complete plaatje moet genoeg zijn om bij komen te werken.”

Andere verhalen

Ambitious DNA

Van hiring consultant naar trainingen geven,
dit is de overstap van Paula.

Wie: Paula van Veeren
Afdeling: Learning & Development

Lees dit verhaal

Events voor studenten

Wie: Floor Kegelaer
Afdeling: Campus en Events

Lees dit verhaal

Snel door groeien en ontwikkelen

Wie: Bram Leenen
Rol: Learning & Development consultant, Elevation Group

Lees dit verhaal

join our movement