Elevate and improve

Elevate and improve

Vanuit Learning en Development geloven wij in ervaringsgericht leren. Door het vergroten van kennis, ontwikkelen van skills vanuit onze waarden zorgen wij dat onze mensen boven zichzelf uit kunnen stijgen.

Next Level Learning & Development

Ons L&D programma, genaamd Elevation Academy, is ontworpen samen met onze business. Zij weten als geen ander welke basiskennis er nodig is om te excelleren. En jij weet wat jij nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. In deze veilige omgeving word je uitgedaagd om te delen, te onderzoeken, te durven en bovenal te groeien. Zodat jij net dat stapje extra kan zetten.

Onze Elevation Academy bestaat uit

  • Commercieel Talent ontwikkeling

  • Relatie Management

  • Persoonlijk Leiderschap

  • Management trainingen

  • Coachend Leidinggeven

  • Soft skills trainingen

level up and
be your best

Inspire to elevate

In een tijd waar er meer online dan offline gebeurt, geloven wij dat juist de human factor het verschil maakt. Wij geloven in de kracht van live-interactie zodat er een energie kan ontstaan waarbij we elkaar naar een hoger niveau tillen.

Vanuit Elevation Group geloven wij door op een andere manier te inspireren, onze mensen zich kunnen ontwikkelen die past bij hun eigen groei-behoeftes. We inspire to elevate.

  • Inspire sessies met keynote sprekers over verschillende verrassende thema's
  • Office Swaps; ontdek wat je kan leren in een andere omgeving (& cultuur)
  • LIVE trainingen & trajecten om meer connectie en groei te realiseren

Maximize your value

Met onze sales trainingen ontwikkel je jezelf in een natuurlijke flow naar een volwaardig professional.

Rise up

Next level

Connect & Grow

In 7 intensieve maanden leer jij de basis van sales and then some more. Wij stomen je klaar zodat jij snel stappen kan maken in je carrière.

Verschillende trainingen waarin je dieper ingaat op verschillende sales thema's. Level up en word een nog betere sales professional.

The Ultimate Relationship Training

Be your best

Met onze personal development trainingen leer je alles over zelfkennis en hoe je kan uitgroeien tot een betere versie van jezelf.

Inside your inner being

Next level productivity

Maximize your excellence

Krijg inzicht in je persoonlijkheid en je natuurlijke communicatiestijl, om deze kennis te gebruiken voor betere samenwerkingen met je collega's.

Leer effectief te werken en je werk te plannen met trainingen zoals time en project management.

Ontdek waar je goed in bent, waar je voor staat, hoe je er voor zorgt dat je vitaal blijft. Hoe neem je regie over je werk en je leven.

Lead the way

In onze leadership trainingen ontwikkel jij jezelf tot een manager die een team naar een hoger niveau kan tillen.

Take the Lead

Learn. Level up. Lead.

Excellence in Leading

Deze training is voor startende managers waar je alles leert over feedback geven, sturen op performance en bouwen aan een krachtig team.

Als ervaren manager krijg jij in verschillende dagtrainingen een fresh up op de skill-set die je nodig hebt als manager en duik je dieper in op hoe jij jouw leiderschap skills kan verbeteren.

In twee maanden leer jij hoe jij je team vanuit een coachende manier kan begeleiden en ga je aan de slag een eigen leiderschap te ontdekken/
ontwikkelen.

BE YOUR BEST & THEY TELL YOU HOW

"’Wat ik persoonlijk prettig vind dat je na de training dat je op het online L&D platform learning bites kan vinden. Hierin kan je nalezen wat je geleerd hebt maar ook extra handvatten, zo kan je altijd een refresh ophalen."

Elisha de Bruijn (The.NextGen)

"De trainingen komen echt binnen doordat je merkt dat de trainers van het L&D team ze geven met veel plezier. Ze geven goede tips en tricks en veel praktijkvoorbeelden."

Dirk-Jan Kloppers (Elevation Partners)

"Gedurende de trainingen weet het L&D team de aandacht van iedereen optimaal te houden door zowel interactief, als proactief bezig te zijn. Dat vond ik heel goed en leerzaam."

Rim van Leeuwen (The.NextGen)

"’De onderwerpen van de trainingen worden echt zoveel mogelijk afgestemd op je functie, zodat het relevant blijft en je er zoveel mogelijk uit haalt."

Bo Raaijmakers (The.NextGen)

"’Wat je leert in de trainingen kan je meteen toepassen in de praktijk. In de eerste maand heb je 2/3 dagen in de week training en de overige dagen kan je gelijk omzetten in de praktijk. Dat werkt erg goed."

Dirk Smolders (Elevation Partners)