WIRED FOR EXCELLENCE

WIRED FOR EXCELLENCE

Groei naar nieuwe hoogten met Elevation Group. Want groei is waar we voor staan. Elke uitdaging is een kans om te groeien. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onszelf. Zo blijf je nieuwsgierig en alert. Wil jij ook groeien? Check onze vacatures.

Buckle up you're it

Elevation Group is meer dan alleen een naam. Het is een beweging. Een beweging die maar één kant op gaat: omhoog. We combineren onze drive, energie en 'can do' mentaliteit van een startup, met de slagkracht en betrouwbaarheid van een corporate organisatie. Dat maakt ons uniek.

We zijn de positieve aanjager. Altijd op zoek naar kansen en uitdagingen. Zowel nationaal als internationaal. Doe mee, laat van je horen en vier met ons al die successen die we samen gaan behalen.

Join our movement

onze elevation mindset

 • 1
  ELEVATE EVERYTHING

  Als professional maar ook als mens streven we naar beter dan beter in alles wat we doen. Learn, level up, repeat.

 • 2
  ELEVATE AND GO

  Optimisme is de mindset die uitdagingen omzet in kansen. Het inspireert ons om het initiatief te nemen, tegenslagen te overwinnen en uiteindelijk onze doelen te bereiken. Buckle up, off we go.

 • 3
  ELEVATE EACH OTHER

  Teamwork is cruciaal om het potentieel uit alle mensen te halen. Alleen samen bereik je wat niemand alleen lukt. Together we are one.

 • 4
  ELEVATE AND TAKE CHARGE

  Verantwoordelijkheid nemen, zowel bij successen als tegenslagen. Dit is een mindset die ons in staat stelt om initiatieven te nemen, resultaten te behalen en bij te dragen aan het gezamenlijke succes van het team. Hey, we’ve got this.

 • kantoren in europa
 • +
  collega's
 • +
  jaarlijks te volgen trainingen
Join in and
buckle up

ELEVATE AND SHARE

Events voor studenten

Wie: Floor Kegelaer
Afdeling: Campus en Events

Lees dit verhaal

Snel door groeien en ontwikkelen

Wie: Bram Leenen
Rol: Learning & Development consultant, Elevation Group

Lees dit verhaal

In de spotlight: MvP 2022

Wie: Britt Blok
Rol: Contractbeheer en Teamlead Sales Support, Elevation Group

Lees dit verhaal

Hello there! Want to know more?

Ons Talent Acquisition team geeft je antwoord op al je vragen over Elevation Group. Heb je interesse in één van onze vacatures, ben je klaar om verder te groeien en wil je weten of jouw ambities aansluiten bij die van ons? Laat van je horen.