Onze diensten

Onze diensten

ELEVATE IT-STAFFING

Hoe complex een IT-vraagstuk ook is, we vinden altijd een oplossing op het hoogste niveau. Ons team van ervaren en toegewijde specialisten wil niets liever dan buitengewone resultaten leveren. Daag ons uit met jouw IT-probleem en ontdek hoe ver we gaan. Bring it on.

Alle contractvormen

Wij bieden verschillende contractvormen aan. Of het nu gaat om werving en selectie, outsourcing, interim, directe aanstelling, of het selecteren en inzetten van externe specialisten via bemiddelingsdiensten. We bieden altijd een contractvorm die past bij jouw wensen. We've got your back.

Onze diensten

  • Werving en Selectie

  • Detachering

  • Interim

  • Detavast

  • Broker

Werving & Selectie

Vanuit Elevation Partners verbinden we klanten en kandidaten met elkaar. We denken altijd aan de volgende stap zodat onze klanten en specialisten altijd kunnen blijven groeien. Dankzij ons netwerk van hooggekwalificeerde professionals kunnen we bedrijven in contact brengen met dé talenten die passen bij hun profiel en visie. We love to find the needle in a haystack.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Elevation Partners?

Naar Elevation Partners

Interim

Als Elevation Partners zorgen we dat de beste IT-specialist gekoppeld wordt aan de urgente behoefte van onze klant. Zo kunnen kritieke projecten zonder problemen doorlopen. We streven ernaar dat onze interim professionals zich snel aanpassen aan de werkomgeving en werkcultuur van de klant. Alleen zo kan een IT-project succesvol worden afgerond. We are adaptable to change.

Naar Elevation Partners

Detachering

Vanuit The.NextGen zorgen we als werkgever dat senior IT-consultants aan de uitdagendste opdrachten kunnen werken bij top-100 IT-bedrijven in Nederland. Zodat zij zich continu kunnen blijven ontwikkelen en onze klanten profiteren van gespecialiseerde kennis zonder dat ze langdurige verplichtingen hebben. Win-win dus.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van The.NextGen?

Naar The.NextGen

Broker

Via TNG Staffing bieden we meerdere services aan als IT-broker. Denk aan recruitment, administratie, screening, het contractmanagement, de urenregistratie en de facturatie. Onze online systemen zorgen ervoor dat dit slim en efficiënt verloopt. Zodat onze klanten zorgeloos een professional inhuren of aan de slag met een nieuwe opdracht.

Naar TNG Staffing

Specialists make
the difference

Full Service Partner

Haal het potentieel uit jouw talentvolle medewerkers, met ons als Full Service Partner naast je. We richten ons met deze service op het aantrekken, ontwikkelen en behouden van uitzonderlijke professionals. We koesteren en behouden ze. Daardoor stellen we opdrachtgevers in staat om effectief te reageren op de veranderingen in de markt.

Meer lezen

Wij werken o.a. voor

Wat onze klanten zeggen

"The.NextGen (Elevation Group) is voor KPN een waardevolle partner voor de invulling van tijdelijk IT personeel. Wij ervaren commitment ten aanzien van het

proces van de KPN Hiringdesk en gedrevenheid om de aanvragen in te vullen. The.NextGen is met name waardevol geweest wat betreft het aanleveren van niche profielen. Dit hebben zij gedaan met zowel eigen personeel als zelfstandig professionals."

Manager / Lead inhuurdesk KPN
gray concrete building

“TNG Staffing levert de hoogste kwaliteit en denken proactief mee. De processen zijn goed geregeld, ze komen afspraken na en de communicatie is altijd duidelijk. Als klant worden we meegenomen in de ontwikkelingen bij TNG staffing, wat zorgt voor een betrouwbare, open en eerlijke klant-leverancier relatie.”

People & Excellence lead bij een IT organisatie met sociale impact

"We werken al jaren samen met Elevation Partners om ons te helpen aan goede developers. Dit partnership bevalt ons goed. Ook als het soms anders loopt denken ze goed mee in een oplossing. Dit vind ik prettig als ondernemer."

CEO bij een zakelijke hypotheekverstrekker