Over ons

Over ons

Elevate everything.
It’s what we do. It’s who we are.

Onze naam zegt het al: als wij iets doen, dan gaan we voor het beste. Want onze specialisten zijn geboren voor uitdagingen, willen hun comfortzone vergroten en kijken verder dan alleen die opdracht. Want als je verder vooruit kijkt, kom je simpelweg met betere oplossingen.

Elevation Group is een fullservicepartner voor high quality IT-staffing. Met de labels Elevation Partners en The.NextGen bemiddelt de organisatie tussen opdrachtgevers en IT-professionals in alle contract vormen. Inmiddels telt de organisatie meer dan 300 werknemers - verspreid over kantoren in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Düsseldorf - en beslaat het netwerk ruim 30.000 IT-specialisten.

Binnen Elevation Group willen wij dat iedereen boven zichzelf uitstijgt. Hier hebben we onze werkomgeving volledig op ingericht.

Our Elevation Mindset

 • 1
  Elevate everything

  Als professional maar ook als mens streven we naar beter dan beter: in alles wat we doen. Learn, level up, repeat.

 • 2
  Elevate and go

  Optimisme is de mindset die uitdagingen omzet in kansen. Het inspireert ons om het initiatief te nemen, tegenslagen te overwinnen en uiteindelijk onze doelen te bereiken. Buckle up, off we go.

 • 3
  Elevate each other

  Teamwork is cruciaal om het potentieel uit alle mensen te halen. Alleen samen bereik je wat niemand alleen lukt. Together we are one.

 • 4
  Elevate and take charge

  Verantwoordelijkheid nemen, zowel bij successen als tegenslagen. Dit is een mindset die ons in staat stelt om initiatieven te nemen, resultaten te behalen en bij te dragen aan het gezamenlijke succes van het team. Hey, we’ve got this.

Our culture

Bij ons krijg je sneller verantwoordelijkheden en meer doorgroeimogelijkheden. Onze Elevation Academy zorgt er o.a. voor dat jij je ontwikkelt tot een ware professional. Door de juiste cultuur zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Een cultuur vol uitdagingen, inspiratie en motivatie. Natuurlijk houden we van hard werken, maar we staan ook stil bij onze successen die we met z’n allen vieren. Dus wil jij jouw carrière in een stroomversnelling brengen, bring it on.

Meer weten over ons als werkgever

Our culture
drives us forward

Elevate everything
Our heritage

In 2008 begonnen onze founders, Floris Bouwman en Chris Wood, hun carrière in recruitment. De transparantie over eigen succes en het opdoen van brede kennis door samen te werken met verschillende bedrijven, sprak hen aan. Na drie jaar ontstond het idee om hun ondernemerschap in de praktijk te brengen en starten ze in 2012 hun eigen bedrijf: Searchlite, gespecialiseerd in software developers.

Vanaf het allereerste moment is hun focus duidelijk: groei en succes!

De start van Elevation Group is het resultaat van hun focus; een full-service partner bestaande uit: Elevation Partners, The.NextGen en Elevation Workforce Solutions. Uit de persoonlijke drivers van onze founders, Floris' onstuitbare 'drive' en Chris' 'win-win' mentaliteit, is een high performance cultuur ontstaan waar ambitie loont en ondernemerschap gestimuleerd wordt. Bij Elevation is de toekomst maakbaar en ben je verantwoordelijkheid voor je eigen succes.

De journey van Elevation Group is net begonnen, maar Floris en Chris denken groot; Elevation Group wordt de komende jaren de toonaangevende full-service partner binnen IT-Staffing in Nederland en Duitsland.

Ready to
join our movement?