Next level competitie

Next level competitie

Wie: Bo Boomgaardt
Rol: Sales teammanager, Elevation Partners

‘Hier gaan we de competitie aan MET elkaar en niet tegen elkaar.’

Mijn succesmoment is…

Eigenlijk schieten er twee momenten door mijn hoofd. Het eerste moment is de bekendmaking van onze Summer competitie, een reis naar Ibiza. Zo stonden we op ons zomerfeest met alle collega's toen ik te horen kreeg dat ik erbij was. Ik was zó gemotiveerd om dit te halen en dat het dan uiteindelijk ook lukt voelt echt als zo'n overwinning.

Mijn tweede moment was tijdens de kick-off van dit jaar. Daar ontving ik de Manager of the Year award. Deze had ik niet zien aankomen. Als manager ben je succesvol als je team succesvol is, maar deze award ging echt op mijn management skills. Daarom voel ik me extra trots op deze award.

Waarom werk je hier?

Het is prettig om te werken in een omgeving waarin je competitief kan zijn mét elkaar in plaats van tegen elkaar. Hard werken wordt beloond en je kan snel doorgroeien, zo was het pad naar manager vrij snel mogelijk voor mij. Op zo’n jonge leeftijd deze ervaring opdoen vind ik fantastisch. Dat ik ook nog eens een goed salaris heb, bied mij de mogelijkheid om ook op persoonlijk gebied mijn doelen te bereiken, zoals het kopen van een eigen huis.

Doel waar je nu voor werkt:

Mijn volgende doel als teammanager is de kwaliteit en continuïteit van mijn team hooghouden. Wat me geweldig lijkt is om als team dit jaar de zomer competitie naar Ibiza te winnen. Zo’n competitie geeft een extra boost aan de prestaties van elk teamlid. Mijn taak als manager is hen daarin goed te begeleiden. Mijn persoonlijke lange termijn doel is het verder uitbouwen van mijn team zodat ik uiteindelijk de stap naar business manager kan zetten.

Mijn favoriete moment van de week is…

De maandagochtend! Dit klinkt misschien gek, maar dat is écht zo. Iedereen zit dan vol energie na een weekend opladen. Het is dan super om met mijn team hun weekdoelen te bespreken. Als het ons nog lukt om daarvoor met z’n allen te sporten bij de Saint & Stars dan knallen we extra hard de week in!

Andere verhalen

Van sneeuw-scooters
tot noorderlicht

De Elite Group trip naar Noorwegen! We vieren niet alleen successen, we belonen ze ook. Vandaag nemen we je mee in het exclusieve avontuur van onze Elevation Elite Group - een select gezelschap van collega's die vorig jaar het meest succesvol waren.

Lees dit verhaal

Wat is IT-staffing?

IT-staffing, een term die je steeds vaker hoort verwijst naar het strategisch plaatsen van hoogopgeleide professionals in IT-functies. Deze plaatsingen worden gedaan door onze Sales Consultants: gedreven collega's die altijd streven naar de beste match.

Lees dit verhaal

Wat is een Sales Consultant?

Een Sales Consultant is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren van connectie-mogelijkheden, het benaderen van potentiële klanten, en het bevorderen van producten of diensten.

Lees dit verhaal

join our movement