TNG Staffing

TNG Staffing

Met onze Staffing Services ontzorgen wij onze opdrachtgevers

Als IT-broker+ regelen wij alles voor je, zoals de recruitment, administratie, screening, het contractmanagement, de urenregistratie en de facturatie. Onze onlinesystemen zorgen ervoor dat dit slim en efficiënt verloopt. Zo kan jij zorgeloos een Professional inhuren of aan de slag met een nieuwe opdracht.

Onze professionele recruitment consultants specialiseren zich allemaal in een eigen niche en locatie. Daardoor hebben zij de benodigde kennis om een beschikbare IT-Professional te vinden in jouw regio. Zo zorgen we ervoor dat we snel en efficiënt voldoen aan jouw vraag. Ook in het geval van schaarse of bijzondere expertise. Gegarandeerd.

Kortom: wij bieden de juiste IT-professional, tegen het juiste tarief, op het juiste moment en bieden daarbij een effectief en efficiënt inhuurproces waarbij onze opdrachtgevers volledig worden ontzorgd.

Recruitment

De perfecte Match binnen 24 uur! Met onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van professionals binnen de IT, gecombineerd met ons grote netwerk aan Freelancers en Partners weten wij altijd de perfecte match te creëren. Dat garanderen wij!

person using phone and laptop

Contractmanagement

Jouw match al gevonden? Dat is goed nieuws! Wij regelen alles voor je op het gebied van contractmanagement, zoals de administratie en alle financiële en juridische processen. Dat betekent zorgeloos en zonder risico nieuwe professionals inhuren.

person holding pencil near laptop computer

Voordelen Staffing Service:

 • 1
  Grip en regie

  Op het inhuurproces met complete management rapportages.

 • 2
  Snel en kwalitatief

  De beste kandidaten.

 • 3
  Kosten-
  besparing

  Door onze efficiënte werkwijze.

 • 4
  Foutloze uitvoering

  Van alle administratieve werkzaamheden en geheel compliant.

 • 5
  Focus

  Op core business.

De IT-broker die je nodig hebt!

TNG Staffing is in 2020 opgericht. Maar onze geschiedenis gaat veel verder terug dan dat. Al meer dan 10 jaar houden we ons met veel plezier bezig met recruitment in IT. Het begon met de Elevation Partners, specialist in IT-recruitment. Daarna richtten we The.NextGen op met onze eigen IT-consultants. En om het gehele inhuurproces binnen de IT aan te bieden is TNG Staffing ontstaan, onze eigen Staffing Services, in house.

Certificeringen

Om hoge mate van kwaliteit te waarborgen is TNG Staffing ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en NEN 4400-1 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij een hoge mate van kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening.

ISO 9001:2015

ISO 27001:2013

NEN 4400-1

TNG Staffing heeft een internationaal geaccrediteerd kwaliteitsmanagementsysteem ingericht waarbij de primaire en secundaire bedrijfsprocessen volgens een vaste kwaliteitscyclus uitgevoerd, beoordeeld, geanalyseerd, gerapporteerd en aangepast worden.

TNG Staffing werkt volgens de strenge internationale eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Hiermee voldoen wij aan de eisen van AVG, privacy, informatiedeling en gegevensbeveiliging.

TNG Staffing is NEN 4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het SNA-register. Dat betekent dat wij onze organisatie administratief van hoogstaande kwaliteit hebben ingericht en voldoen aan de strenge betrouwbaarheidsnormen.

De match die bij je past

Wij verbinden mensen in IT. En dit doen we al meer dan 10 jaar. Inmiddels mogen we onszelf dus wel omschrijven als echte specialisten. Door onze persoonlijke aanpak en transparante manier van werken weten we altijd de juiste mensen aan elkaar te verbinden. Voor en door IT’ers.

Elke dag opnieuw stellen we de hoogste eisen aan onszelf. Met ons ambitieuze en gedreven team werken we aan het nummer één netwerk van IT-Professionals in Nederland. Daarmee bieden we de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en worden hun opdrachten succesvol uitgevoerd.

Inmiddels hebben we een van de grootste netwerken in de IT-wereld met freelancers/zzp’ers, eigen Professionals, opdrachtgevers met uitdagende opdrachten en partners met IT-specialisten. Samen vinden we de match die bij je past. Als het nodig is zelfs binnen 24 uur. Ben jij al onderdeel van ons netwerk?

Zoek je een IT-Professional?

Benieuwd wat TNG Staffing kan betekenen voor jouw onderneming? Meld je dan aan als opdrachtgever en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt vervuld!

TNG Staffing