Duidelijke prio's en oprechte interesse

Duidelijke prio's en oprechte interesse

Brenda is een gedreven salesvrouw pur sang. Vandaag vertelt ze meer over hoe zij haar werkzaamheden invult om zo het beste uit haarzelf te halen.

Wie: Brenda
Afdeling: Data

Vandaag vertelt Brenda ons meer over hoe het is om onderdeel te zijn van een eervolle groep binnen de organisatie: de Elevation Elite Group.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je bij de Elite Group zat?

''Ik weet nog goed dat er op het het End of the Year Gala een promotievideo werd getoond van de trip naar Noorwegen... ‘Daar moét ik toch gewoon bij zijn’, dacht ik. Dus toen ik na de bekendmaking, mijn naam erbij zag staan, was ik natuurlijk superblij en trots, maar ook wel verrast. Je weet wat je moet doen om je te kwalificeren, maar bij mij was het wel nog even spannend of ik er echt bij zat of niet. Als je dan toch iets mag halen, dan is dit natuurlijk dé beloning voor je inzet''.

Is het iets waar je mee bezig bent gedurende het jaar?

“In het begin eigenlijk nog niet heel erg, tot het moment - een of twee maanden voor de sluitingsdatum - kwam waarop ik dacht: ‘Wow, volgens mij heb ik het target al bijna te pakken.’ Toen ben ik wel nog meer focus gaan aanbrengen in mijn werk. Ik heb een tandje bijgezet en heb bewust nóg meer tijd gestopt in de business. Eigenlijk ben ik duidelijke prioriteiten gaan stellen.”

“Blijf jezelf en zorg dat je jouw business op een authentieke manier doet. Stel jezelf doelen die passen bij je target. Sta achter jouw way of working, en blijf jezelf op een gezonde manier challengen.”

Kun je het contact met de andere leden van Elevation Elite Group beschrijven?

“Je deelt de ervaring van een once in a life time experience, zoals wij naar Noorwegen. Dan besef je samen heel sterk dat het bijzonder is ‘dat je dat geflikt hebt’ en dat je zo’n unieke ervaring mag delen. Je bent ook heel dankbaar dat je werkgever zo’n mooie reis beschikbaar stelt. Het geeft een diepere laag in het contact met de mensen uit de groep, vooral omdat ik niet dagdagelijks met ze samenwerk.”

“Mooi is ook dat we elkaar nu veelal treffen bij het Future Leadership Programma. Dat is een programma dat Elevation Group faciliteert voor de collega's die langer dan twee jaar in dienst zijn. Doordat je de reis naar Noorwegen samen hebt meegemaakt, heb je daar ook in zo’n programma profijt van. Business wise weten we elkaar regelmatig te vinden en zijn we beter gaan samenwerken. Door deze reis in combi met het Future Leadership Programma, weten we merkbaar meer successen met elkaar te behalen en van elkaar te leren.”

Wat is jouw kracht?

“Waar ik vooral sterk in ben, is relatiemanagement. Ik zoek echt de persoonlijke klik met mijn klanten. Ik ben zelden alleen vanuit commercieel oogpunt bezig. Dat krijg ik ook positief terug van ze. Verdiep je in de persoon, met oprechte interesse. Wat doet iemand in zijn vrije tijd? Hoe kun je iets extra’s doen of iemand verrassen? Door je klant goed te kennen - zowel privé, als zakelijk - en op commerciële kansen in te kunnen spelen, ben je bezig met een langetermijnstrategie, wat voor mij heel goed werkt.”

join our movement