Succesvol zijn met je vrienden

Succesvol zijn met je vrienden

Wie: Lennard Goeman
Rol: Key Account manager, The.NextGen

‘Inmiddels zijn mijn collega’s, vrienden geworden waarmee ik zelfs op vakantie ga.’

Wat is jouw succesmoment?

We hebben een preferred supplier positie bij T-Mobile. Deze samenwerking heb ik mogen opzetten en daar ben ik natuurlijk super trots op. Dat we met The.NextGen van redelijk onbekende partij naar een waardevolle partner voor veel bedrijven zijn gegroeid, is een indrukwekkende prestatie. Ik vind het erg leuk om dit soort samenwerkingen verder uit te breiden, zo hebben we onlangs ook de preferred positie gekregen bij Achmea.

Waarom werk je bij Elevation Group?

Vooral door de mooie doelgroeimogelijkheden die er zijn. Het is een jonge organisatie, waarbij ik snel waarde kon leveren. Je harde werk wordt goed beloond en je mag genieten van verschillende incentives en andere fijne extra’s. Daarnaast vind ik het team, waarin ik werk, erg fijn, het zijn jonge, ambitieuze collega’s. De dynamiek die in deze groep zit, is prettig en inmiddels zijn velen mijn vrienden geworden waarmee ik zelfs op vakantie ga.

Wat is jouw doel binnen Elevation Group?

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor twee grote klanten: Volksbank en Achmea. Mijn doel is om samen met mijn team nog betere resultaten te behalen en meer grote klanten aan te trekken. Een ander doel is om onze accountmanagers aan onze klanten te koppelen door te kijken naar welke behoefte er ligt. Zo kan iedereen succesvol zijn en stimuleren we tegelijkertijd groei en ontwikkeling.

Mijn favoriete moment van de week is…

Dat zijn de momenten dat ik bij een klant op bezoek ben, dat is minstens 1 dag in de week. Als ik dan bij een klant ben, geeft mij dat veel voldoening. Als je dan rondloopt bij bijvoorbeeld een Achmea en je contacten weer spreekt zowel van de mensen van Achmea zelf als onze eigen NextGenners. Ik vind het gaaf om te merken hoe onze naamsbekendheid is gegroeid de afgelopen jaren.

join our movement