Elevate and go

Elevate and go

Wie: Mijntje Sevenster
Rol: Team Lead Talent Acquisition, Elevation Group

‘Ik krijg altijd weer een energieboost van mijn collega’s.’

De internal values bepalen de identiteit op iedere afdeling van onze organisatie. Daarom vragen wij verschillende collega’s hoe zij onze interne values vertalen in hun werkzaamheden. Mijntje vertelt hoe ze onze internal value ‘Elevate and go’ ervaart op de werkvloer.

Hoeveel waarde hecht je aan deze value?

“Binnen het Talent Acquistion team vinden we dit zelfs zó belangrijk, dat we hier bij het werven van collega’s misschien wel het meest op letten”, vertelt Mijntje. “Straalt deze potentiële collega de yes let’s go’ mentaliteit uit dat hij of zij dit ook kan overbrengen op collega’s en onze klanten? Dan krijg dat voor ons de voorkeur boven studierichtingen en/of werkervaringen.”

Maar waaraan merk je dat de value aanwezig is op de werkvloer?

“Iedereen zit altijd vol energie op de werkvloer. Allemaal jonge, welwillende consultants vol energie en motivatie. Er staat altijd gezellige muziek aan, iedereen loopt de hele dag rond en ze zijn regelmatig onderweg naar zowel interne- als externe afspraken. Een erg dynamische omgeving dus!”

“Bijvoorbeeld het transparante doorgroeipad en kortetermijndoelstellingen zorgen voor een goede energie op kantoor. Snel stappen en promoties kunnen maken, zorgt er ook voor dat er heel regelmatig iets te vieren valt. Borrels, events, trips naar het buitenland, lunches in sterrenrestaurants, daar wil je bij zijn! Dat geeft veel energie om er met de volle 120% weer tegenaan te gaan.”

Wat merk je persoonlijk zelf van deze value?

“Ik merk dat ik erg vatbaar ben voor deze positieve energie. Ook als ik een dag futloos ben, krijg ik altijd weer energieboost van mijn collega’s en door de positieve, ambitieuze en leergierige energie die op kantoor hangt!”

Kan je uitleggen waarom deze value zo belangrijk is voor het bedrijf?

“Een gouden regel in de recruitment: input = output. Hoe meer energie jij in je werk stopt, hoe meer daar ook uitkomt. We hebben een ‘yes let’s go’ mentaliteit. Wij zijn optimistisch, nieuwsgierig en zien overal kansen. Dus stap in en doe je gordel om. Want het kan snel gaan.”

“Hoe ik mijn energie op werkvloer toepas? Ik wil bijdragen aan de groei van de organisatie, processen optimaliseren maar ook nieuwe projecten oppakken en zelf ideeën initiëren. Daar is bij Elevation Group genoeg kans voor. Al vanaf dag één is er ruimte om mee te denken en ik kreeg daarmee al heel snel veel verantwoordelijkheid.”

Join our movement