"Doel is succesvol te zijn in elke rol en dus voor het bedrijf"

"Doel is succesvol te zijn in elke rol en dus voor het bedrijf"

Wie: Lennard Goeman (28 jaar)
Bij ons sinds: 1 mei 2019
Rol: Key Account manager

Wat was een succesmoment voor jou…

Mijn moment dat we te horen kregen dat we de preferred supplier positie voor T-mobile hebben binnengehaald. Dat niet alleen want ook kregen we deze positie voor Achmea! Met het team hebben we hard gewerkt om als onbekende partij ons op te werken naar een waardevolle partners voor beide partijen. Teamwork is dan echt essentieel in dit traject en natuurlijk ben ik super trots dat we dit bereikt hebben.

Waarom jij bij Elevation Group werkt…

Er heerst hier veel dynamiek. We zijn een jonge groep waar je snel van toegevoegde waarde kan zijn en veel mogelijkheden hebt om door te groeien. Je kan aangeven waar je ambities liggen en zelf die kansen pakken, zo coach ik het jonge talent waar ik veel energie van krijg. Naast dat ik mijn collega's zie als vrienden, zo gaan we samen op vakantie en hebben we een padel groep, vind ik het ook fijn dat we gezamenlijke doelen hebben.

Doel waar je nu aan werkt…

Op dit moment werk ik voor twee grote klanten: Achmea & Volksbank. Mijn doel is hier om nog betere resultaten te behalen, dat doe ik uiteraard niet alleen maar samen met mijn team. Bredere kijk naar de behoefte van de klant. Koppel behoefte aan de juiste account manager. Doel is succesvol te zijn in ieders rol en voor het bedrijf.

Jouw favoriete moment van de week…

De dag dat ik veel bij klanten is, dat is niet een specifieke dag, maar wel/wekelijks. Voldoening, rondloop bij Achema, je kent de organisatie, mensen kennen mij in de organisatie en maken een praatje. Naamsbekend van NExtGen en goede reputatie. Als ik mijn doelen heb behaald, kan zijn mensen op interview, terugkomen met verschillende aanvragen voor IT personeel of doorverwijzen zijn naar andere manager om daar kansen te spotten.

Wil je ook zo'n baan?

Neem contact op

hier
werken we

's-Hertogenbosch

Magistratenlaan 38
5223 MD
's-Hertogenbosch

+31 73 3035 341

Amsterdam

Apollo House
Gerrit van der Veenstraat 11
1077 DM Amsterdam

+31 88 496 92 00

Düsseldorf

Kesselstraße 3
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 170 7601803