Let's elevate together

Let's elevate together

Elevate everything.
It’s what we do.It’s who we are.

Wie zijn wij?

Onze naam zegt het al: als wij iets doen, dan gaan we voor het beste. Bij Elevation Group excelleren we op het gebied van IT Staffing. Dat betekent dat wij bedrijven helpen met naar het zoeken van de beste IT-professionals. Dat doen we inmiddels al zo’n 15 jaar en we blijven groeien. We behoren inmiddels tot de Europese top. En ja, daar zijn we best wel trots op.

Wie zoeken wij?

Wij zijn altijd op zoek naar starters met commerciële ambitie. Zodra je bij ons aan de slag gaat als sales consultant krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Je start met het bouwen van een waardevol netwerk, creëert samenwerkingen met toonaangevende bedrijven zoals BMW, Rabobank en Vodafone en schakelt met specialisten uit het hoogste segment. Je verbindt tech talent met jouw klanten en zorg voor de perfecte match.

Our culture

Bij ons krijg je sneller verantwoordelijkheid en meer doorgroeimogelijkheden dan bij andere bedrijven.Onze Elevation Academy zorgt er o.a. voor dat jij als starter opgeleid wordt tot ware sales professional. Met een ongelimiteerde bonus én vast salaris belonen we je harde werk en door onze cultuur zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Eencultuur vol uitdagingen, inspiratie en motivatie. Natuurlijk houden we van hard werken, maar we staan ook stil bij onze successen die we met z’n allen vieren. Dus wil jij jouw carrière in een stroomversnelling brengen, bring it on.

Meer weten over ons als werkgever

check_circle

Ready to
join our movement?