Ambitious DNA

Ambitious DNA

Van hiring consultant naar trainingen geven,
dit is de overstap van Paula.

Wie: Paula van Veeren
Afdeling: Learning & Development

‘De trainingen zorgen ervoor dat je alle tools krijgt die je nodig hebt. Zo kan je meteen aan de slag!’

Ontmoet Paula (27). In haar vrije tijd is ze graag actief bezig en eigenlijk vind je haar bijna altijd buiten. Woonachtig in Amsterdam en bij Elevation Group binnengestroomd als IT-hiring Consultant voor The.NextGen. Ze heeft een achtergrond in het onderwijs, hiervoor was ze werkzaam als leerkracht aardrijkskunde. Binnen een jaar kreeg Paula al de mogelijkheid om haar talenten vanuit het onderwijs te combineren in het bedrijfsleven. Inmiddels heeft ze een mooie stap gezet en is ze doorgegroeid naar Learning & Development Consultant.

Waarom heb je de overstap gemaakt vanuit het onderwijs?

Toen ik besloten had dat het tijd was voor een carrièreswitch, ben ik via LinkedIn terecht gekomen bij Elevation Group. Ik had destijds de luxe om uit verschillende aanbiedingen te kiezen, en ik vond dat Elevation Group zich echt onderscheidde met het onboarding programma. En so far, so good! Ik heb het hier heel erg naar mijn zin.

Wat vond je onderscheidend aan het onboarding programma?

Het is een vast programma waarbij je vanaf minuut één meegenomen wordt. De planning wordt van tevoren gedeeld en ook krijg je toegang tot de Elevation Academy, daarin vind je alle learning bits en trainingen. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. De trainingen die in de eerste weken plaatsvinden zorgen ervoor dat je alle handvatten aangereikt krijgt die je nodig hebt. Zo kan je meteen aan de slag!

Zou je ons wat kunnen vertellen over je nieuwe positie bij Learning en Development?

Ik ga me richten op de Learning Academy. Dat is ons online platform waarop collega’s zich kunnen aanmelden voor trainingen. Er worden modules toegevoegd, verbeteringen aangebracht en ik ga de Academy finetunen waar nodig. Naast alle sales gerelateerde trainingen willen we ook graag trainingen faciliteren voor onze staff & back office collega’s. Denk hierbij aan soft skill trainingen, het afnemen van assessments en het uitvoeren van de intakes voor het personal leadership programma. Skills die hierbij horen zijn gespreksvaardigheden, actief luisteren, samenvatten en feedback geven.

'Omdat Elevation Group een scale-up organisatie is liggen er veel kansen. Promotie maken kan dus ook heel goed zijwaarts.'

Hoe vind je het dat je binnen korte tijd zo kan doorgroeien?

Je ziet het ambitieuze DNA van deze organisatie dus ook terugkomen in de manier waarop je kan groeien. Je kan promotie maken, of net zoals ik een zijwaartse stap maken naar een andere afdeling. Omdat Elevation Group echt een scale-up organisatie is liggen er veel kansen. Niet alle rollen staan vast en er zijn nog zoveel mogelijkheden om door te groeien, en promotie maken kan dus ook heel goed zijwaarts.

Hoe zie jij die ambities bij je collega’s terugkomen?

Iedereen hier heeft hele mooie doelen! Echt een bepaalde drive. Ik ga van een salesfunctie naar een L&D-functie en ook daar voel je die ambitie in de lucht hangen. Ik vind het heel leuk om zoveel gemotiveerde mensen om me heen te hebben en het stimuleert mij ook om groot te dromen. En die grote doelen behalen? Dat doe je door bijvoorbeeld elke dag een dagdoel op te stellen. Je merkt dat iedereen hiermee bezig is en dat er ook echt voldoening wordt gehaald uit het behalen - en overtreffen - van die doelen. De doelen zijn heel transparant dus je weet ook precies wat je moet doen om verder te groeien.

Hoe gaat dat dan, als je je doel hebt behaald?

Het mooie aan Elevation Group vind ik ook dat successen hier echt gevierd worden. Bij een promotie of announcement wordt iedereen bij elkaar gehaald om stil te staan bij de successen. Zo kan je elkaar ook echt feliciteren en ondersteunen. En natuurlijk de incentives, dus hoe harder je werkt hoe mooiere incentives daartegenover staan. Dat werkt ook heel motiverend.

Dus ook bij collega’s zie je dat iedereen elke dag boven zichzelf uit stijgt?

Haha ja, eigenlijk wel. Ik heb altijd geleerd dat als je een ambitie hebt, dat je die dan ook moet uitspreken. Laat van je horen! Als je dat hier doet, dan komen er vanzelf collega’s naar je toe die met je meedenken en je helpen met het bereiken van je ambities. Dat uitspreken helpt je dus met het vinden van de juiste mensen, en zo zorg je ervoor dat zij jou ook kunnen vinden. Ik merk dat collega’s dit ook doen en daarin stimuleer je elkaar ook weer. Ik denk dat dat een mooi voorbeeld is van hoe die ambities op de werkvloer terugkomen, en hoe iedereen samen groeit.

Andere verhalen

Van sneeuw-scooters
tot noorderlicht

De Elite Group trip naar Noorwegen! We vieren niet alleen successen, we belonen ze ook. Vandaag nemen we je mee in het exclusieve avontuur van onze Elevation Elite Group - een select gezelschap van collega's die vorig jaar het meest succesvol waren.

Lees dit verhaal

Wat is IT-staffing?

IT-staffing, een term die je steeds vaker hoort verwijst naar het strategisch plaatsen van hoogopgeleide professionals in IT-functies. Deze plaatsingen worden gedaan door onze Sales Consultants: gedreven collega's die altijd streven naar de beste match.

Lees dit verhaal

Wat is een Sales Consultant?

Een Sales Consultant is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren van connectie-mogelijkheden, het benaderen van potentiële klanten, en het bevorderen van producten of diensten.

Lees dit verhaal

join our movement