Events voor studenten

Events voor studenten

Wie: Floor Kegelaer
Afdeling: Campus en Events

‘Energie krijg ik van de events, waar ik studenten een goed beeld van Elevation Group kan geven!’

Floor Kegelaer is onze topper voor ‘Campus en Events’ binnen het Talent Acquisition team, op zijn Nederlands Werving en Selectie. In slechts anderhalf jaar heeft ze indrukwekkende groei laten zien binnen Elevation Group. Ze begon als 'Trainee Talent Acquisition’ en klom al snel naar de positie van 'Senior Talent Acquisition’. Haar toewijding aan groei, kansen en verantwoordelijkheid bleef niet onopgemerkt. Gedreven door de ambitie om bij te dragen aan de uitbreiding van Elevation Group, heeft Floor haar focus verlegd naar ‘Campus en Events’.

Wat was Floor’s startpunt bij Elevation Group en hoe heeft haar traject zich ontwikkeld?

Floor begon als Recruiter in het Talent Acquisition (TA) team waar ze verantwoordelijk was voor het aantrekken van commercieel talent. Destijds lag de focus van het T&A team nog erg op LinkedIn werving. Ondertussen is de aanpak van Floor en het TA team een strategischere richting opgegaan waarbij de focus ligt op langetermijnrelaties en naamsbekendheid. Hierdoor hebben events ook een grotere focus gekregen binnen het TA team, wat een kans was voor Floor om de hele ‘Campus en Events’ tak op te bouwen.

Maar wat houdt de rol van ’Campus en Events’ nou eigenlijk in?

De rol van ‘Campus en Events’ bevat, kort door de bocht: Campus recruitment events en InHouse events. Wat campussen aangaat is Floor verantwoordelijk voor het opzetten van samenwerkingsverbanden met scholen, universiteiten en studieverenigingen. Hierdoor krijgt Elevation Group de kans om op bezoek te gaan bij ‘fairs’ en universiteiten zodat Elevation Group al veel eerder in het vizier komt van studenten. “Hierbij gaat het veel meer over langetermijnrelaties opbouwen en ervoor zorgen dat commercieel talent weet wie we zijn en wat er mogelijk is binnen Elevation Group”. Daarnaast organiseert ze evenementen, zoals de InHouse Elevation Experience om studenten een kijkje te geven in het bedrijf en hen te voorzien van trainingen en masterclasses.

We vroegen haar ook waarom ze ziet dat InHouse events zoals de Elevation Experience zo goed aanslaan bij studenten:

“Er zijn veel opleidingen waarbij je vaak heel breed wordt opgeleid, hierdoor weet je van alles wat en leer je waar je goed in bent. Maar dan is natuurlijk de vraag, waar wil je na je studie naartoe en waar ligt je ambitie? Dat is vaak nog best moeilijk als je op nog school zit”. Om hier een beter beeld van te krijgen denkt Floor dat in-house events, zoals de Elevation Experience, daar goed bij kunnen helpen: “Je ervaart hoe een commerciële organisatie eruit ziet en wat er voor jou mogelijk is binnen Elevation Group”.

Wat vindt Floor het allerleukste aan events?

“Het leukste vind ik dat wanneer je een evenement hebt georganiseerd deze ook werkelijk goed ontvangen wordt. Dan haal je er echt wat uit. Daarbij krijg ik er energie van als mensen met een positief gevoel weg gaan en het event interessant vonden”. Zelf heeft ze ook goede ervaringen met campus events gehad, niet alleen vanuit Elevation Group, maar ook vroeger als studente: “Toen ik bij Tio studeerde heb ik ook hun carrière evenement bezocht, hetzelfde evenement waar wij nu ook deel van zijn dus dat is super leuk! Bij dit soort ‘fairs' krijg je als student echt de mogelijkheid om je te oriënteren op de toekomst en bedrijven te leren kennen waar je zou willen werken na het afstuderen. Het voordeel voor ons is dat we via deze langetermijnrelaties de groeiambitie van Elevation Group kunnen ondersteunen!”

Wat maakt werken bij Elevation Group zelf zo leuk volgens Floor?

"Bij Elevation Group krijgt iedereen grote kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, mogelijkheden die je zelden elders zult tegenkomen”. De snelle doorgroei van Trainee naar Senior van Floor is hier een heel goed bewijs van! Daarnaast waardeert Floor de inspirerende en gedreven collega's dragen bij aan een motiverende werkomgeving.

Wat zijn de specifieke competenties of vaardigheden waarop Floor let tijdens het wervingsproces?

Bij het wervingsproces bij Elevation Group ligt de focus niet alleen op de achtergrond van kandidaten, maar vooral op hun mentaliteit. ''We zoeken naar ambitieuze en gedreven individuen die bereid zijn een extra stap te zetten, successen vieren, ondernemend zijn en passen bij de kernwaarden van het bedrijf: teamwork, optimisme, verantwoordelijkheid, en excellence”. Kijk voor onze huidige open rollen op onze website bij vacatures!

Wat zijn de toekomstplannen voor Talent Acquisition (TA) binnen Elevation Group volgens Floor?

Het doel van Elevation Group is om in 2030 leading full-service provider van Europa te zijn. Floor hoopt hieraan bij te dragen door commercieel talent aan te blijven trekken en de campus afdeling verder uit te bouwen die hierbij gaat helpen. Floor streeft naar meer groei, kansen, verantwoordelijkheid, en de wetenschap dat iedereen binnen het team de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen.Haar uiteindelijke doel is om meer mensen kennis te laten maken met Elevation Group. Het bijwonen van campus recruitment events en het organiseren van InHouse events zal hier een grote bijdrage aan gaan leveren.

Andere verhalen

Van sneeuw-scooters
tot noorderlicht

De Elite Group trip naar Noorwegen! We vieren niet alleen successen, we belonen ze ook. Vandaag nemen we je mee in het exclusieve avontuur van onze Elevation Elite Group - een select gezelschap van collega's die vorig jaar het meest succesvol waren.

Lees dit verhaal

Wat is IT-staffing?

IT-staffing, een term die je steeds vaker hoort verwijst naar het strategisch plaatsen van hoogopgeleide professionals in IT-functies. Deze plaatsingen worden gedaan door onze Sales Consultants: gedreven collega's die altijd streven naar de beste match.

Lees dit verhaal

Wat is een Sales Consultant?

Een Sales Consultant is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren van connectie-mogelijkheden, het benaderen van potentiële klanten, en het bevorderen van producten of diensten.

Lees dit verhaal

join our movement