Elevation Group wint FD Gazellen Award

Elevation Group wint FD Gazellen Award

Uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf in Nederland

Op 23 november won Elevation Group de FD Gazellen Award voor de categorie groot in regio West-Nederland. Daar zijn we ongelofelijk trots op! Het betekent dat we de snelst groeiende organisatie zijn in onze regio. Met een groeipercentage van minimaal 20% jaar op jaar in de afgelopen drie jaar. We willen al onze relaties en medewerkers hierbij hartelijk danken voor alle steun en vertrouwen.

Elevate each other

Michiel Mulder, CMO: ‘Deze mate van robuuste groei is echt alleen te realiseren door teamwork. Samen doelgericht te werk gaan, elkaar steunen en samen successen vieren, dat is belangrijk. We besteden veel aandacht aan cultuur, people en persoonlijke ontwikkeling. Omdat we in een scale-up fase zitten, is er nog volop ruimte voor snelle groei van medewerkers. Nog niet iedere vervolgstap in een carrière is in beton gegoten. Dat biedt veel kansen voor young professionals om snel te groeien en daarbij zelf de regie te pakken. Ondernemerschap wordt beloond.’

Schaalbaarheid

Naast teamwork is schaalbaarheid een belangrijke component voor groei. En een relevant topic voor Elevation Group. Om schaalbaar te zijn en te blijven, zijn er stap voor stap managementlagen toegevoegd en is er inmiddels een behoorlijk backoffice opgetuigd. Tot slot wordt corporate governance steeds belangrijker en ook de communicatie daaromheen. Alles om de organisatie steeds weer verder vooruit te helpen.

Together we grow

Wil je onderdeel zijn van onze groei? Check dan onze vacatures!