Elevation Group benoemt nieuwe directie

Elevation Group benoemt nieuwe directie

Deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij de purpose van Elevation Group: To Grow in Life

Elevation Group benoemt nieuwe directie

IT-staffing organisatie Elevation Group benoemt per 1 mei aanstaande een nieuwe directie. Marc Voskuilen (CEO), Michiel Mulder (CMPO) en Olivier Macpherson (CFO/COO) nemen het stokje over van oprichters Chris Wood en Floris Bouwman. Eind vorig jaar benoemde het Financieel Dagblad Elevation Group tot FD Gazellen-winnaar in de categorie ‘groot in regio west’. Daarmee is het de snelstgroeiende onderneming van Nederland.

De labels Elevation Partners en The.NextGen vallen vanaf 1 mei onder de verantwoordelijkheid van de nieuwe directie. Bouwman en Wood blijven aan als non-executive board, evenals de andere partners.

Chris Wood: ‘De stap naar een nieuwe directie sluit naadloos aan bij de purpose van Elevation Group: To Grow in Life. Hoogwaardige IT-kennis brengen wij op de juiste plek, met de beste (maatschappelijke) impact, om zo IT-professionals en opdrachtgevers samen verder te laten groeien in het leven. De beslissing voor de benoeming van de nieuwe directie is ingestoken door de snelle groei van onze organisatie en een daarbij horende strategie. Een vers directieteam met ruime ervaring in andere grote organisaties is hierbij van enorm toegevoegde waarde. Floris en ik geven de dagelijkse leiding met veel vertrouwen in handen van dit team.’

Rijke ervaring aan boord

Marc Voskuilen verdiende zijn voetsporen al in IT-staffing als Senior Director bij SThree. Vanuit die rol bouwde hij de business uit in Spanje en Nederland. Michiel Mulder was eerder als Director Brand & Marketing verantwoordelijk voor de internationale merkgroei van Hema. En Olivier Macpherson was als Regional Finance Director Northern Europe & Germany aanjager van het internationale succes van PageGroup.

Marc Voskuilen: ‘Als je zo snel groeit moet je organisatorisch en culture wise ook mee. Gelukkige, gedreven medewerkers zijn het fundament voor je organisatie. Daarom zijn dit de belangrijkste aandachtspunten in onze groeistrategie. Together we grow in life.’

Voor meer informatie:

Hilde Doting
Communicatieadviseur
h.doting@elevationgroup.nl
0636323230