Meet CEO Marc Voskuilen

Meet CEO Marc Voskuilen

FD Gazellen winnaar Elevation Group geeft snelle groei een verdere boost door aanstelling CEO Marc Voskuilen

Op 1 januari is Marc Voskuilen aangesteld als CEO van Elevation Group

Als voormalig Senior Director bij SThree/Huxley, brengt hij ruime bestuurlijke ervaring mee. Zestien jaar in IT-recruitment zorgt voor een heldere visie op het vak.

‘Floris Bouwman (founder) en ik achten Marc in staat om Elevation Group met verve te leiden, om zo de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Hij bezit het talent om zaken snel in beweging te krijgen. Altijd met the eye on the prize, combineert zijn commerciële focus met aandacht voor mensen en hun expertise. We zijn heel blij om Marc nu aan boord te hebben.’, aldus Chris Wood, founder Elevation Group.

Marc Voskuilen: ‘Ik ben enorm trots om deel uit te maken van de snelst groeiende IT-staffing organisatie van Nederland. De waarden van de organisatie en de ongeremde ambitie sluiten uitermate goed aan bij mij als persoon. In de aankomende periode ga ik de nodige tijd besteden aan actief luisteren naar klanten, kandidaten en collega’s, zodat we onze dienstverlening en werkgeverschap kunnen doorontwikkelen.’

De aanstelling van Marc is een mooie vervolgstap in de verdere professionalisering van Elevation Group. Medio 2023 werden de diverse internationale labels van de groep geclusterd tot een fullservicepartner bestaande uit Elevation Partners en The.NextGen met één streven: het behalen van de hoogste kwaliteit op het gebied van IT-staffing in Europa.


Ook te lezen bij:
MarketingTribune
Emerce