Snel kansen krijgen

Snel kansen krijgen

Wie: Jetske de la Mar
Rol: Engagement manager, The.NextGen

‘Dat ik de kans krijg om te doen waar ik goed in ben, is typerend voor dit bedrijf!’

Waar ben jij een specialist in?

In mijn eerdere rol als field manager bleek als snel dat ik goed ben in het verbinden van mensen; aan elkaar maar ook aan een bedrijf. Ik kan situaties goed benaderen vanuit verschillende perspectieven. Het vinden van de gemeenschappelijke deler is een belangrijk onderdeel in het zoeken vandie verbinding. Nu als engagement manager is mijn doel onze doelgroep te inspireren en aan The.NextGen weten te verbinden vanuit een menselijke beleving.

Hoe werd je die specialist?

Dit ontdekte ik in mijn rol als field manager. Daar kreeg ik lovende feedback van NextGennersover de relatie die ik met ze heb. Zo was ik ineens de go-to persoon waar iedereen advies halen als het ging om relatie management. Ook als iemand eventjes iets minder tevreden is,vind ik het belangrijk om aan een positief imago van The.NextGen te blijven werken. Ik houd van dit bedrijf en zet me er voor in om The.NextGen de vetste werkgever te laten zijn voor onze IT professionals.

Waarom is dit alleen bij Elevation Group mogelijk?

Een rol als engagement manager is een rol die niet tot nauwelijks voorkomt in het bedrijfsleven.Elevation Group is een scale-up waardoor je sneller kansen krijgt om te doen waar je goed in bent. Zodoende werd deze functie voor mij gecreëerd. Dat vind ik sowieso typerend aan dit bedrijf, wij zoeken overal kansen om te excelleren, staan openen voor nieuwe ideeën en krijgen de ruimte deze uit te voeren.

Wat is jouw tip voor succes?

Sta open en durf verder te kijken dan je eerste oordeel. Kijk naar de kansen die een rol en/of bedrijf je kan bieden. Bekijk al je opties vanuit een positieve blik; wat gaat het je brengen. Geloof ik de kansen die je voor jezelf kan creëren!

Andere verhalen

Van sneeuw-scooters
tot noorderlicht

De Elite Group trip naar Noorwegen! We vieren niet alleen successen, we belonen ze ook. Vandaag nemen we je mee in het exclusieve avontuur van onze Elevation Elite Group - een select gezelschap van collega's die vorig jaar het meest succesvol waren.

Lees dit verhaal

Wat is IT-staffing?

IT-staffing, een term die je steeds vaker hoort verwijst naar het strategisch plaatsen van hoogopgeleide professionals in IT-functies. Deze plaatsingen worden gedaan door onze Sales Consultants: gedreven collega's die altijd streven naar de beste match.

Lees dit verhaal

Wat is een Sales Consultant?

Een Sales Consultant is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren van connectie-mogelijkheden, het benaderen van potentiële klanten, en het bevorderen van producten of diensten.

Lees dit verhaal

join our movement