De ondernemende spirit

De ondernemende spirit

Wie: Tom Cloosterman
Rol: Senior manager interim solutions, The.NextGen

‘Bij The.NextGen wordt je echt succesvol als je het samen doet.’

Mijn succesmoment is:

Dat was afgelopen jaar tijdens onze zomerincentive in Hvar. Ik stond samen met drie andere accountmanagers bij de poolparty. We keken elkaar aan en beseften hier hadden we niet kunnen staan zonder elkaar. Ons gezamenlijk succes had ervoor gezorgd dat we ons ticket naar Hvar bemachtigde.

Het was natuurlijk heel gaaf zo’n incentive trip, maar ik ben vooral trots op wat ik, of beter gezegd we, met The.NextGen hebben bereikt. Door een goede samenwerking maken we elkaar hier succesvol.

Ik werk bij Elevation Group omdat…

… ik fan ben van de ondernemende spirit binnen Elevation Group. De manier waarop ik elke keer getriggerd wordt een nieuwe uitdaging binnen de organisatie aan te gaan. Ik kwam binnen als sales teammanager bij Elevation Partners waarna ik de overstap heb gemaakt naar The.NextGen. Daar heb ik wederom de kans gekregen om een eigen team op te zetten en een eigen way of working mogen bedenken. Als dat dan een succes wordt, is dat een mooie erkenning.

Wat is jouw doel binnen Elevation Group?

Mijn persoonlijke doel is om een goed functionerend team op te bouwen. Daarin probeer ik mijn persoonlijke doelstellingen in lijn van de organisatie te leggen. Ik hoop ook dat mijn team elkaar naar een hoger niveau tilt in de komende vijf maanden, in plaats van focus op individualistisch werken..

Afgelopen jaar stonden we in Hvar omdat we elkaar versterkten en daar hecht ik heel veel waarde aan. Daarom is mijn streven om iedereen die van The.NextGen meegaat op de komende incentive, moeten uit mijn team komen. Dan weet je dat is teamwork.

Mijn favoriete moment van de week is…

Donderdag om 13:00 uur. Dat hebben we ons CTR-overleg (corporate tech recruitment) met het team van zowel locatie Den Bosch als Amsterdam. Hierin wordt alles besproken. Door de feedback die we elkaar geven worden we een hechter team en dat maakt dat we allemaal blijven groeien als professional maar zeker als team!

join our movement